Dijous, 21 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge a la tarda, l’actor Quim Masferrer clourà la temporada d’espectacles 2014/2015 del Casal

En un horari poc habitual per la temporada d’espectacles del Casal com és el diumenge a la tarda, l’entitat clourà el cicle 2014/2015 amb una bona dosi d’humor.
En total han estat 28 espectacles de teatre, música i dansa que han omplert les nits d’octubre a juny de la capital del Penedès.

TEMPS va ser estrenat al Festival Temporada Alta i ha estat dirigit per Ramon Fontserè .

Li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. No res i tot alhora. Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar, ni castigar. La llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

Una hora i mitja d´intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors…que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança… la llibertat de riure´s del mort i de qui el vetlla.

La tragicomèdia de la vida en 90 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: