Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antoni Castellà, preveu un resultat molt ajustat en la consulta d’Unió Democràtica

Aquest divendres Penedès TV emet una entrevista amb Antoni Castellà, membre del comitè de govern d’Unió i un polític destacat del govern actual amb vinculacions amb Sant Quintí de Mediona.

En el transcurs de l’entrevista parla de la seva vinculació al Penedès i la seva tasca com a secretari d’Universitats, però no defuig la situació política actual i en especial la consulta que Unió farà entre tots els seus militants aquest diumenge. Castellà destaca com un fet molt positiu la consulta a la militància però critica la pregunta acordada perquè considera que no servirà per aclarir si Unió està a favor o encontra de la independència de Catalunya.

Per això Castellà està fent campanya pel no a la resposta. Un no que considera que cal llegir com a esmena a la totalitat i com a suport a la independència. En relació al resultat que preveu, considera que possiblement serà molt ajustat i que obligarà a una reflexió profunda.

L’entrevista s’emet aquest divendres a Penedès TV.

D’altra banda el Secretari de l’Executiu Comarcal d’UDC a l’Alt Penedès, Albert Peris, ha emès un comunicat en el que exposa que la pregunta que es porta a votació reflexa les modificacions que UDC pot aportar al full de ruta firmat amb l’ànim de sumar consensos i ampliar cohesions. Es una proposta constructiva i positiva sobre unes bases que hauran de ser persistents en el temps per convèncer molts altres aliats, i on no hi ha cap ralla que s’oposi a la Independència.
Recordem que la militància d’Unió de la Comarca està citada aquest diumenge, de 10 del matí a vuit del vespre al Local que Unió te a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: