Divendres, 10 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Actors de “Nissaga de Poder” es retroben a Nadal vint anys després

Els actors Mònica López i Eduard Farelo, l’Abril i l’Eduard Montsolís de Nissaga de Poder, han tornat gairebé vint anys després a la Finca Nadal de la Boadella, un dels escenaris principals de la telenovel·la de TV3 que es va fer popular a mitjan dels anys noranta.

Els dos actors s’han retrobat en un dels espais més emblemàtics de la sèrie per rememorar anècdotes i records del rodatge i ho han fet enregistrant un programa que TV3 emetrà a principi de la propera tardor i que condueix el periodista Ernest Folch.

Els dos actors i tot l’equip del programa van ser rebuts a la Finca Nadal de la Boadella pel director general de Nadal, Xavier Nadal. Tant Mònica López com Eduard Farelo van intercanviar amb Nadal records i anècdotes dels mesos de rodatge de la sèrie, entre 1996 i 1998. Tant la masia, el celler, les caves, com les vinyes de la Finca Nadal de la Boadella van ser un dels escenaris principals on es desenvolupava la trama que tenia com a protagonistes principals la família Montsolís.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: