Dimarts, 22 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Poble Nou enceta amb nota les festes de barri vilafranquines

El pregó, l’espectacle infantil, el ball de dissabte a la nit amb el castell de focs, les sardanes, el vermut popular i les havaneres han estat els plats forts de la festa del barri Poble Nou 2015.

La pluja va aigualir l’inici de la festa divendres a la nit obligant a suspendre l’exhibició castellera prevista després del pregó a càrrec de Vicenç Lacruz, però el castell de focs es va tirar dissabte coincidint amb el ball amb el grup Stress Band.
La presidenta de l’Associació de Veïns del Poble Nou, Fina Milà, explica que a les havaneres hi havia 500 cadires i es va quedar gent dreta o que el vermut popular es va exhaurir ràpidament, per tant se sent molt satisfeta.

Dissabte, el tècnic del Casal, Àlex Franco, va coordinar una competició de basquet 2×2 per a equips masculins, femenins i mixtes i una competició de tirs Two Ball.
La tarda, com és costum, va estar dedicada als més petits: Landry el rumbero va dur el seu espectacle de petit format i amb una selecció de cançons populars catalanes arranjades com a rumbes va fer ballar tothom. El músic reivindica així, de manera festiva, la rumba catalana.

Diumenge a la tarda, més de 500 persones van participar en la cloenda de la festa del barri Poble Nou amb les havaneres del grup vilafranquí Xató, acompanyades per rom cremat que va preparar Raimon Cuyàs.
Ara Sant Julià agafa el relleu de les festes de barri vilafranquines amb el pregó i sopar popular d’aquest divendres com a actes destacats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: