Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en comú aspira a propiciar el canvi de majories a l’Ajuntament

Amb una sala gran de l’Escorxador completament plena, Vilafranca en comú celebrava ahir al vespre l’acte central de campanya.

Els membres de la candidatura de confluència van programar l’acte ja avançada la campanya per a poder valorar la tasca feta fins al moment i per comunicar de nou i en conjunt els punts bàsics del seu programa, basat en la prioritat social, la participació i la transparència.
L’alcaldable de Vilafranca en comú Ramon Arnabat ha explicat que la candidatura aspira a propiciar un canvi de majories a l’equip de govern l’ajuntament.

Des de Vilafranca en comú creuen que, amb la campanya que han fet, han aconseguit el seu principal repte: arribar cada cop a més gent i fer que se’ls conegués més enllà de les diverses organitzacions que integren la candidatura.

Ramon Arnabat també s’ha mostrat “sorprès” pel fet que alguns partits “no hagin respectat els acords en la difusió de material de propaganda electoral” pels carrers de Vilafranca i ha dit que ells els han seguit escrupolosament.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: