Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 9.400 sadurninencs podran votar diumenge

9.407 electors estan cridats a les eleccions municipals de Sant Sadurní d’aquest diumenge 24 de maig, en les quals fins a sis grups municipals han presentat la seva candidatura: CiU, PSC, ERC, PP, CUP i ICV.

Tal i com ja va succeir a les eleccions al Parlament Europeu, la Biblioteca municipal substitueix les antigues escoles de la plaça Nova com a col.legi electoral i se suma a les altres dependències tradicionals on es podrà exercir el dret a vot: l’escola Jacint Verdaguer, el Centre Cívic Vilarnau, el Casal d’Entitats i l’escola Intermunicipal.

A les últimes eleccions municipals, celebrades el maig de 2011, hi va haver una participació del 60,4%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: