Dijous, 21 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Llum del Nord anuncia un canvi de rumb per centrar-se en els joves

La Llum del Nord anuncia un canvi de rumb per centrar-se en els joves

El president de la Llum del Nord-Associació per a la ciutadania i cooperació entre pobles, Ahmed Benallal, ha avançat les noves línies d’acció.

Coincidint amb els actes de celebració del 9è aniversari, l’associació vilafranquina deixa en segon terme les activitats i la formació dirigides a la integració dels marroquins nouvinguts al teixit socioeducatiu català i es vol centrar en els joves i treballar per la seva conscienciació política i social.

Benallal considera que l’etapa d’acollida i recepció dels immigrants marroquins està superada i que ara toca treballar amb les generacions nascudes o educades a Catalunya perquè se sentin ciutadans de ple dret.
El president de la Llum del Nord no amaga el temor a la radicalització d’aquests joves i pensa que la clau és que coneguin i valorin les dues cultures i religions.

Dins el nou marc d’acció, La Llum del Nord també impartirà formació per obtenir la nacionalitat espanyola.
El president de La Llum del Nord ha anunciat aquest canvi de rumb de l’associació en la presentació de la memòria d’activitats del 2014, un dels actes que al llarg de la setmana passada van servir per commemorar el 9è aniversari.

La Llum del Nord compta, segons el seu web, amb prop de 300 socis, 9 voluntaris i 2 persones contractades, així com unes instal·lacions pròpies al carrer General Cortijo número 18 on ofereix cursos de català i castellà, alfabetització, TIC, àrab per a infants, assessorament sòcio-laboral, capacitació i assessorament jurídic; així com xerrades i conferències.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock
22:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

20:30
Esport comarcal
Hoquei. Noia - Palafrugell
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: