Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP posa com a exemple el projecte de l’Escavi per explicar el seu eslògan “Cap pedaç. Ajuntament nou de baix a dalt”

Davant mateix de l’edifici de l’Enològica la CUP de Vilafranca ha volgut exemplificar dues formes de governar diferents.

La que, segons diuen, caracteritza l’actual govern sociovergent i el model de la CUP. I ho han fet parlant del projecte de l’Escavi.
La CUP ha mantingut un posicionament crític des del primer dia sobre la proposta del govern i recorden la proposta inicial de cedir la gestió d’un equipament públic a una Fundació privada, controlada pel sector privat, durant 50 anys.

Han passat dos anys i aquest mes de febrer el nou projecte acadèmic ha iniciat tímidament la seva activitat. La principal diferència entre l’anterior proposta de Fundació i l’actual és que, ara no es realitza la cessió de l’espai i per tant, és l’Ajuntament qui assumeix els costos de manteniment. La CUP critica que en plena crisi econòmica l’alcalde Regull inverteix dos milions d’euros en un espai sense tenir un projecte sòlid al darrere.

Des de la CUP defensen una nova forma de governar i en aquest sentit, en el cas de governar, obriran un procés participatiu entre veïns per a determinar els usos de l’equipament, que finalitzaria en un referèndum vinculant.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: