Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP anuncia una assemblea oberta per plantejar com encarar aquest nou mandat

La CUP de Vilafranca agraeix el suport rebut en aquestes eleccions municipals per part dels vilafranquins .

Des de la CUP de Vilafranca han tramés un comunicat en el que volen agrair el suport rebut per part de la població a les eleccions municipals que els ha permès consolidar-se com a tercera força política a Vilafranca, i obtenir el tercer regidor, amb un increment de més de 700 vots.
Volen recordar també que, més enllà de la política institucional, des de la CUP mantindran l’acció política al carrer i defensaran les diferents lluites dels moviments i col·lectius socials, polítics i culturals que participen i activament a la Vila. També apunten que continuaran defensant el seu programa polític per Capgirar la Vilafranca actual, en tots els espais, posant al centre de l’acció política a les persones i les seves necessitats.
Finalment, i davant dels resultats electorals, anuncien que el dilluns dia 8 de juny la CUP de Vilafranca celebrarà una assemblea oberta a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular, on valoraran de manera col·lectiva els resultats electorals i debatran sobre com encarar la propera legislatura.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: