Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Factory Second Hand de Vilafranca rep un dels dos premis Mancomunitat Finança

Factory Second Hand de Vilafranca rep un dels dos premis Mancomunitat Finança

Convocats per la Mancomunitat Penedès-Garraf, la 3a edició dels premis Mancomunitat Finança ha distingit una iniciativa empresarial de l’Alt Penedès, Factory Second Hand que es vol dedicar a la compra-venda de roba de segona mà, i Avícola Garraf, projecte destinat a la producció d’ous ecològics i de qualitat.

Factory Second Hand és una empresa de Vilafranca dedicada al sector de la roba de segona mà a l’engròs amb un visió de mercat internacional. El projecte es basa en la idea de combinar la cura del medi ambient amb la recuperació i el reciclatge de roba i alhora, donar satisfacció a una necessitat bàsica com és vestir-se, com explica César Sanjurjo.

El premi consisteix en la concessió d’un préstec a cadascun dels projectes seleccionats per import de 15.000 euros a retornar a un 3% anual en un termini de 5 anys, el primer dels quals amb carència d’amortització.
L’objectiu dels Mancomunitat Finança és potenciar la creació de llocs de treball i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de les dues comarques, com explica Pere Pujol, president de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Al premi s’han presentat un total de 27 candidatures, 8 més que en l’edició anterior. Per sectors, la majoria de projectes pertanyen a l’àmbit del comerç i la venda, seguits pels projectes dedicats als serveis.
Els 3rs premis Mancomunitat Finança es van lliurar dijous passat, a l’Ajuntament de Canyelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: