Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC s’erigeix com a alternativa a la sociovergència i diu que garantirà el canvi “serè i tranquil”

Acompanyada per membres de la candidatura, l’alcaldable Mònica Hill va remarcar ahir en una roda de premsa la capacitat de l’equip d’ERC per governar i erigir-se a Vilafranca com a alternativa a la sociovergència tot repassant els principals punts del seu programa electoral.

Els republicans consideren que són “el canvi tranquil i serè, que té experiència en gestionar, des de l’administració, les entitats i les organitzacions” i que ara ho volen fer també des de l’ajuntament “per fer el gir social que necessita la vila i per reafirmar el compromís nacional amb el país”.

Hill va destacar que ERC pot “bastir grans consensos a l’ajuntament, tant a nivell social com a nivell nacional” i, en aquest sentit, va dir que estan oberts a possibles acords i pactes, descartant ja d’entrada el Partit Popular i a l’espera de quina sigui la realitat després de les eleccions.
La roda de premsa la van fer davant de l’Escavi, com a “gran exemple de la forma de govern de la sociovergència”, tot explicant que “ERC té una forma de governar molt diferent” i que haguessin gestionat la formació superior amb la participació de tots els actors i sectors de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: