Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC es mostra disposada a parlar de pactes amb CIU, Vilafranca En Comú i la CUP

En el darrer acte de campanya, celebrat ahir al monument a Lluís Companys, els republicans llancen un missatge clar: el seu objectiu són governs de forta concentració amb acords programàtics per tirar endavant el procés cap a la independència.

Quant a possibles pactes post-electorals, l’alcaldable, Mònica Hill, diu que poden arribar a consensos en matèria nacional amb CIU, en matèria social amb Vilafranca En Comú i si la CUP té ganes de governar, seria la candidatura amb qui trobarien més afinitats.

ERC també anima els 3.984 vilafranquins que els van votar a les eleccions europees de fa un any, quan van obtenir els millors resultats de la seva història, a dipositar la seva confiança en la candidatura de Mònica Hill.
La nova alcaldable d’ERC demana el seu suport per construir una Vilafranca més social, cohesionada, sostenible, compromesa amb la independència de Catalunya i que impulsi la regeneració democràtica i la transparència.
La diputada de l’Arboç Teresa Vallverdú, que ha acompanyat la
candidatura republicana en aquest darrer acte de campanya, ha recordat la importància de les eleccions del 24-M, perquè el nou país començarà als ajuntaments.

Coincidint amb la recta final de la campanya, ERC ha fet públic un manifest de suport a Mònica Hill signat per un centenar de persones, entre elles el director de l’EMM, David Miret, els professors de secundària Jordi Vidal i Salvador Campamà o l’apotecari Eloi Miralles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: