Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El violinista italià Enrico Onofri i l’OCP ofereixen un concert excepcional a Vilafranca i esperen poder col·laborar més endavant

El violinista italià Enrico Onofri i l’OCP ofereixen un concert excepcional a Vilafranca i esperen poder col·laborar més endavant

La presència d’Enrico Onofri a Vilafranca ha estat excepcional. És un dels millors violinistes del món i, després que l’Orquestra de Cambra del Penedès s’hi posés en contacte i li enviés algunes gravacions, no va dubtar en buscar un espai al calendari per col·laborar amb la formació.

Han hagut de passar dos anys per a culminar l’experiència, però tant el violinista com l’orquestra i el públic que va omplir dissabte l’Auditori n’han sortit més que satisfets. Onofri ha quedat sorprès del nivell dels músics de l’Orquestra de Cambra del Penedès que, amb tan sols un parell d’anys de vida, s’està fent gran artísticament parlant. En ser preguntat sobre la situació actual del violí Onofri creu que hi ha massa competició.

Per a l’Orquestra de Cambra del Penedès, el concerts i els assajos anteriors amb el violinista italià han estat tot un privilegi.

El concert va comptar amb un repertori d’obres dels grans compositors del barroc italià i alemany com Corelli, Geminiani, Vivaldi i Bach.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: