Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta un programa amb més de 200 propostes i es reivindica com a proposta de govern amb 30 anys d’experiència a la vila

Francisco Romero, el cap de llista del PSC a Vilafranca, ha presentat acompanyat de bona part de la seva candidatura el seu programa electoral complet. Un programa que, com deia Romero, inclou de sortida més de 200 actuacions i que vol continuar obert també durant tot el mandat per seguir recollint aportacions dels ciutadans que s’aniran estudiant per anar-les incorporant.

Des del PSC expliquen que les seves són propostes per governar, amb la voluntat d’assegurar i potenciar les polítiques d’igualtat d’oportunitats per tota la ciutadania. Romero ha recordat que el PSC és una força amb 30 anys d’experiència de govern a Vilafranca, i que per tant moltes propostes són de continuïtat d’un model d’ajuntament que funciona. Ha insistit en que donar solució als problemes que ha generat la crisi és una prioritat, però no la única ja que cal seguir treballant per tal d’assegurar que Vilafranca estarà ben situada en els propers anys per generar activitat econòmica que permeti afrontar la sortida de la crisi.

Finalment Francisco Romero ha pres el compromís de, si és alcalde de Vilafranca, no compatibilitzar-ho amb cap altre càrrec públic que resti dedicació a les tasques necessàries per a la gent de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: