Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Vilafranca considera que mantenir-se com a segona força en un ajuntament tant fragmentat referma la seva aposta municipalista

Francisco Romero ha participat aquesta setmana en l’espai del Contrapunt de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, on ha fet balanç de les passades eleccions municipals.

Romero ha volgut posar en valor en un escenari de molta dificultat per als socialistes haver mantingut la segona posició en el consistori vilafranquí després de quatre anys complicats pel que fa a la política general i les qüestions vinculades al moment polític, social i econòmic dels darrers temps.
Romero ha volgut traslladar a l’opinió pública, un missatge donat durant l’executiva nacional del PSC celebrada el passat dilluns on es va valorar dins del que són les ciutats de la segona corona de Barcelona el suport del 18.52% aconseguit a Vilafranca.

Ha destacat també que el suport al PSC a Vilafranca està per sobre de la mitjana de la província de Barcelona i de Catalunya. Per tant, dins de la derrota, valorava el treball fet aquests anys tant pel Grup Municipal sortint, i també per la candidatura 2015.
Romero ha volgut insistir que el PSC manté el seu caràcter municipal i això es veu amb les tendències diferents si ho comparem amb les darreres eleccions europees, on es va aconseguir el 12,45% dels vots; i autonòmiques on es va aconseguir el 11,88%.

En relació al proper mandat, que s’engegarà amb la constitució de l’ajuntament el proper 13 de juny, Romero ha recordat que no hi haurà majories absolutes i que caldrà molt de diàleg per poder arribar a acords. En aquest sentit ha volgut deixar clar que des del PSC voldran acords a llarg termini, i no només sobre situacions puntuals, per tal d’afrontar amb garanties els reptes importants de la vila. Així, posava com a exemple els acords de 2010 per lluitar contra la crisi, que es van subscriure per unanimitat del ple i que proposa reeditar i adaptar a la situació actual.

Per Romero els resultats del 24 de maig no són el final de res i sí el principi d’un nou temps amb una candidatura que ha demostrat que pot aportar moltes propostes i capacitats en el nou mandat.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: