Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, caminada popular pels voltants del llac de Can Codorniu i l’ermita d’Espiells

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut de les Dones, el Dia Mundial del Medi Ambient i el Dia Mundial sense Tabac, les regidories de Medi Ambient, Salut, Esports i Igualtat de Sant Sadurní han organitzat conjuntament una caminada popular pels voltants del llac de Can Codorniu i l’Ermita d’Espiells.

La caminada sortirà a les 9 del matí d’aquest diumenge de la plaça de l’Ajuntament i, tot i que està pensada per a persones de totes les edats, té una durada aproximada de 4 hores. La caminada arribarà fins a l’Ermita d’Espiells i està previst que torni a la plaça de l’Ajuntament a la 1 del migdia.
Al llarg de la caminada s’aprofitarà per aprofundir en la flora i la fauna de la zona amb comentaris a càrrec del naturalista i ornitòleg Xavier Bayer; en la història de l’Ermita d’Espiells i de la Necròpolis, a càrrec de l’historiador Lluís Mulet, i la tècnica d’Esports Cristina Blanco farà una sessió sobre la prevenció de lesions, acabant amb uns estiraments.

Per prendre part a la caminada no cal inscripció prèvia però sí portar esmorzar i aigua i roba i calçat còmodes per caminar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: