Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Daniel Corral, nou inspector de la Policia Local de Sant Sadurní

Des del 25 de maig, Daniel Corral és el nou inspector de la Policia Local de Sant Sadurní. Nascut a l’Hospitalet de Llobregat i amb 39 anys, fins ara ha exercit com a caporal de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Amb una llarga trajectòria dins la policia local, Daniel Corral té un Grau en Ciències Polítiques, és Diplomat en gestió de l’Administració Pública i en Ciències Empresarials i Màster en Direcció Estratègica de la Seguretat i Policia.

El primer objectiu que s’ha marcat Corral és donar una bona imatge de la policia, potenciar moltíssim la policia de proximitat, apropar-se als comerciants, associacions de veïns i a tota la ciutadania i treballar amb transparència.

Actualment la policia local de Sant Sadurní està formada per 22 persones: un inspector, un sots-inspector, un sergent, 3 caporals i 16 agents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: