Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides vol millorar el contacte amb els seus clients i explicar el seu projecte a través de la nova Agrobotiga que han obert a Sant Sadurní

La cooperativa Covides ha reobert la seva botiga del celler Prunamala de Sant Sadurní, apostant per un modern format d’Agrobotiga, que combina la tradició de la venda de vi a granel, amb una àmplia oferta de vins, tant en ampolles com en caixes, juntament amb un nou espai de degustació per a fer-hi tastos i presentacions.

L’acte ha estat presidit per Ramon Sarroca, president de la Federació de Cooperatives de Catalunya, juntament amb Joan Marcé, president de Covides, i ha comptat amb la participació de destacats representants del sector vitivinícola.
Amb un disseny actual i trencador, la nova Agrobotiga de Covides ofereix 250m2 en tres espais diferenciats. Per una banda una àmplia secció d’autoservei a l’engròs, on els clients podran comprar a caixes, les principals marques de Covides. En un altra secció l’exposició de botelleria i els productes gourmet de proximitat com l’oli i les conserves. Finalment la tradicional zona de vi a granel juntament amb un nou espai amb una gran barra central preparada per oferir tastos i fer presentacions de producte.
El president de Covides Joan Marcé ha destacat que el projecte portava alguns anys planificant-se, i que és una inversió important per la cooperativa. Mercé ha remarcat que l’agrobotiga és un valor afegit, però també una manera d’explicar la feina que es fa des de la cooperativa.

Aquest projecte és un pas més en el que el president de Covides ha qualificat de cursa constant per millorar i ampliar serveis.

Finalment Ramon Sarroca, president de la FCAC, felicitava Covides per l’aposta de vendre directament els seus productes, i a la vegada s’ha felicitat per l’àmplia xarxa d’Agrobotigues que les cooperatives catalanes estant obrint al llarg del territori, i que ofereixen al client un producte de qualitat i de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: