Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila presenta la nova aplicació per a mòbils del programa de fidelització Vilafranca Comerç

L’associació de comerciants i professionals Centre Vila ha presentat en el marc de les Fires la nova aplicació per a mòbils del programa de fidelització Vilafranca Comerç.

Es tracta d’una aplicació que els clients que tinguin la targeta Vilafranca Comerç es poden descarregar al mòbil des de Google Play.
Aquesta aplicació els permetrà tenir informació al moment de totes les ofertes i promocions de les botigues de Vilafranca, del saldo de descomptes que tenen acumulat en cada botiga, a més d’informació sobre les activitats lúdiques i culturals i sobre els punts d’interès de Vilafranca.
Per utilitzar-la caldrà fer servir el nom d’usuari de la targeta comerç.

La nova app de Vilafranca Comerç ha entrat en funcionament coincidint amb les Fires de Maig, els usuaris d’Apple la trobaran a l’Apple Store d’aquí a uns dies, i des d’ara anirà incloent informació sobre la ciutat amb la intenció de convertir-se en un referent per moure’s per Vilafranca. D’aquesta manera, el programa de fidelització de la targeta Vilafranca Comerç arriba al mòbil i obre un nou escenari que permetrà fer arribar la informació a públic més jove, acostumat a consultar i fer compres per Internet.

A més de la nova app de Vilafranca Comerç, la junta de Centre Vila ha presentat les novetats de la que serà la tercera edició del Shopping Night, que enguany se celebrarà el 5 de juny.

La intenció de l’associació de comerciants es omplir el centre de Vilafranca de colors. Per això, promouran la decoració dels carrers.

Con en les edicions anteriors es promouran activitats dirigides al públic familiar, música en viu als carrers del centre, i una gran desfilada que permetrà unir els esforços de totes les botigues dedicades al sector de la moda i els complements. Les botigues han preparat per a aquest dia promocions i descomptes especials, ofertes lligades a la targeta Vilafranca Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: