Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest estiu començaran les obres de millora del traçat d’un tram de la C-243a, a Sant Sadurní

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, a través de l’empresa pública Infraestructures.cat, les obres per a millorar el traçat d’un tram periurbà de la C-243a al seu pas per Sant Sadurní d’Anoia.

Els treballs s’han adjudicat per un import de 265.000 euros i es preveu que comencin durant l’estiu. Les obres tindran un termini d’execució de tres mesos.
Aquesta obra permetrà eliminar un revolt pronunciat a l’entrada sud del municipi, venint de Vilafranca, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. La supressió d’aquest revolt es durà a terme amb la construcció d’una petita variant de traçat, que tindrà 300 metres de longitud i comptarà amb 2 carrils i vorals.

L’obra que ara s’adjudica s’emmarca en un conveni signat recentment entre Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Sant Sadurní per a la millora i traspàs al municipi d’aquest tram de la C-243a perquè s’integri a la xarxa urbana.
Aquest acord també inclou l’execució de diverses actuacions a la BV-224 i la BP-2427, que tenen com a objectius principals millorar la mobilitat, la seguretat viària i l’adequació en l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: