Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 cantaries de 4 corals, a més d’un conjunt orquestral, solistes i rapsodes van protagonitzar diumenge el concert de les Fires de Maig

L’Auditori de Vilafranca acollia un concert organitzat per la Societat Coral Penedès i protagonitzat per la mateixa coral, acompanyada també de cantaires de la Societat Coral El Raïm de Sant Cugat Sesgarrigues, la Societat Coral L’Alzinar de Masquefa i la Macrocoral Baix Llobregat-Anoia.

Aquestes agrupacions corals s’acompanyaven d’un conjunt orquestral amb 9 instruments, més de la soprano Laura Brasó, la mezzosoprano Inés Moraleda i el baríton Toni Galera. En tractar-se d’una cantata també es comptava, com a narradors, amb els rapsodes, Mariona Benages, Maria Blanch, Marina Mestres, Albert Carrasco i Armand Beneyto.

La cantata “1714-2014 300 anys vencent” és obra de Josep Rosinach Boronat, amb l’adaptació orquestral a càrrec de l’Eloi Jover. El conjunt estava dirigit per Jordi Gonzàlez.

La Cantata és en si un viatge històric i emocional a través dels últims 300 anys, transitant des de la solemnitat inicial cap a la tristesa per la desfeta de la derrota en la guerra de successió, i avançant cap a l’esperança que naixerà de la capacitat de resistència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: