Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una parella de vilafranquins, que es troba al Nepal fent turisme, ha viscut en persona el terratrèmol

Es tracta dels propietaris del restaurant Slògic del carrer Dos de Maig que van viatjar aquesta setmana passada al Nepal.

El Raimon Cusiné i la seva parella hi van anar sols i es troben bé. Al seu facebook expliquen les sensacions que van viure. El dissabte, quan es va produir el terratrèmol, comenten que “primer va semblar com si una ona recorrés el terra. Desprès el caos. Molt intens”.
Ja diumenge penjaven un altre missatge tranquil·litzador, explicant que estan bé i que desprès de passar la nit dormint al carrer amb aïllant i sac de dormir el matí va ser positiu, tot i que van arribar algunes rèpliques durant la nit. Menys intenses que la primera però suficients per fer aixecar tothom i estar alerta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: