Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa Javajan demanda Vic Comerç i Centre Vila

Els propietaris de l’empresa de Serveis d’Internet Javajan SL van presentar aquest dimarts als jutjats de Vic una demanda per incompliment de contracte contra les entitats Vic Comerç i Centre Vila de Vilafranca per l’incompliment del contracte de distribució de la plataforma de fidelització que Javajan havia programat per a targetaurbana.cat i vilafrancacomerç.cat.

Els demandants reclamen a les entitats de comerciants el rescabalament de danys i perjudicis per valor d’uns 32.000 euros, un import que es podria incrementar en el futur. Javajan, Vic Comerç i Centre Vila van signar al 2013 un contracte que establia que la propietat d’aquestes plataformes de fidelització seria de Vic Comerç i Centre Vila, que Javajan en seria el distribuïdor en exclusiva. L’agost de 2014, quan ja s’havia tancat la venda d’una altra llicència a Tarragona, s’estava a punt de tancar una altra venda a Figueres i hi havia converses amb altres organitzacions de comerciants importants, l’advocat de Vic Comerç i Centre Vila va enviar un burofax a Javajan amb l’exigència de renunciar al dret de distribució de la plataforma a Catalunya. Segons un comunicat de l’empresa d’internet, tot i la predisposició de Javajan a resoldre la situació amb diàleg i buscant el consens, els gerents de Vic Centre i Centre Vila, van constituir l’empresa Targeta Urbana i van retirar del mercat la plataforma programada per Javajan al·legant motius tècnics i de seguretat. Segons l’empresa, un informe pericial aportat a la demanda, però, descarta cap deficiència tècnica o de seguretat que justifiqués la retirada del mercat de la plataforma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: