Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Francisco Romero es postula per liderar una nova etapa de progrés a Vilafranca, com va fer Aguado

Francisco Romero es postula per liderar una nova etapa de progrés a Vilafranca, com va fer Aguado

Acompanyat per l’exalcalde Joan Aguado, a qui defineix com el seu “pare polític”, el cap de llista del PSC, Francisco Romero, ha presentat els projectes que permetran a Vilafranca encetar una nova etapa de progrés en els propers 4 anys.

Per Romero, el progrés a Vilafranca sempre ha estat vinculat al tren i entre les 150 propostes destaquen la continuació de la urbanització del cobriment de la via i la parada de regionals.

Altres projectes de progrés del programa socialista són impulsar la rehabilitació energètica dels edificis, garantir un bon funcionament del Rebost Solidari, reservar un espai per construir una residència pública per a gent gran, impulsar un pla de rehabilitació integral del Centre i també de Sant Julià, continuar la remodelació de Vinseum, tirar endavant l’equipament per a joves a la Pelegrina o impulsar el Centre d’Interpretació del Món Casteller.
Projectes, que en definitiva han de servir perquè Vilafranca sigui de les primeres capitals de comarca en sortir de la crisi. Romero diu que vol liderar una etapa de progrés, fent un paral·lelisme amb l’exalcalde Joan Aguado.

Tots aquests projectes socialistes que han d’exercir de motor de la nova etapa de progrés han estat plasmats en un plànol de Vilafranca, que ahir presentaven al Camp dels Rolls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: