Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació a la Jornada de gent gran “Compartim tot coneixent-nos”, a Sant Cugat Sesgarrigues

Des de les agrupacions de l’Alt Penedès i l’Anoia s’ha organitzat la II Jornada “Compartim tot coneixent-nos”. Hi van participar al voltant de 120 persones que representaven els 21 municipis d’aquestes agrupacions. Principalment persones de les juntes dels Casals, socis i regidors dels diferents municipis.

L’acte es va realitzar a Sant Cugat Sesgarrigues i es va iniciar amb la benvinguda de l’alcaldessa Montse Albet, que va destacar la tasca tan important que fan els dinamitzadores per millorar la qualitat de vida de la gent gran dels municipis.

Al llarg del matí es van fer dos grups, un va visitar el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs. Aquesta visita va anar a càrrec del Regidor de Gent Gran de l’Ajuntament d’Avinyonet, Frederic Manzanares. Mentre, l’altre grup va participar en una gimcana a partir de fotografies del municipi per tal de conèixer l’entorn i el propi municipi de Sant Cugat. Després els dos grups es van intercanviar per tal de fer l’activitat que els faltava.

Aproximadament a les 2 del migdia la Sala del Cafè va quedar plena per dinar. La cloenda del dia es va dur a terme amb la lectura de dos poemes escrits per dues dones grans participants en la jornada, una de Sant Llorenç d’Hortons i l’altra de Santa Fe del Penedès. El punt i final va anar de la mà de les corals de Sant Llorenç d’Hortons i Sant Pere de Riudebitlles. “Som catalans” va ser la cançó que, cantada per tots els presents, va acomiadar la jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: