Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es confirmen dos programes de TDT públics al Penedès

La Generalitat ha reservat un segon programa de TDT per als ajuntaments a les demarcacions territorials de Barcelona, Granollers, i Vilanova i la Geltrú.

El Consell Executiu de la Generalitat, en compliment d’una sentència judicial del Tribunal Suprem, ha aprovat un acord que determina els programes de TDT que es reserven per a la gestió directa dels ajuntaments, tal com preveu la Llei espanyola de televisió local per ones terrestre. En concret, el Govern reserva un programa en 20 dels 24 canals múltiples planificats a Catalunya i dos a les demarcacions territorials de Barcelona, Granollers, i Vilanova i la Geltrú. Aquest acord garanteix la coexistència a la zona de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf de dos canals públics, tal i com ja hi ha actualment, com són els de Canal Blau i Penedès TV. En total, Catalunya té 21 demarcacions territorials i 24 canals múltiples, amb quatre programes cadascun, tal com estableix el Pla tècnic nacional de la televisió digital local, aprovat pel Reial decret espanyol de 2004.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: