Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Bordegassos de l’Alt Penedès guanyen el sisè JOVErd mentre que els Castellers del Foix es fan amb la segona posició i el premi Oriol Rossell

Els Bordegassos de l’Alt Penedès guanyen el sisè JOVErd mentre que els Castellers del Foix es fan amb la segona posició i el premi Oriol Rossell

Uns nou-cents estudiants de set centres educatius de l’Alt Penedès van participar dissabte a la sisena edició del JOVErd, el concurs de castells de les escoles i instituts que, des del 2010 impulsen els Castellers de Vilafranca.

Els Bordegassos de l’Alt Penedès, de l’institut Alt Penedès de Vilafranca, van ser els triomfadors d’aquesta sisena edició. En segon lloc van quedar els Castellers del Foix, de l’institut El Foix de Santa Margarida i els Monjos, que a més van rebre el nou premi Oriol Rossell, un guardó que dóna el jurat pel treball, l’esforç i el respecte demostrat en la preparació i el desenvolupament del concurs. Els tercers classificats van ser els Grimpaires del Montagut, de l’escola Montagut de Vilafranca.
Els guanyadors estaven molt contents perquè el triomf va ser força ajustat.

El JOVErd és un concurs ja consolidat i una cita que els estudiants esperen. En el cas de l’IES Alt Penedès, alguns dels assaigs previs a aquest dissabte també s’han fet fora d’hores de classe.

Després dels tres primers llocs, la classificació continuava amb la Colla Jove de Sant Elies, del Col·legi del Carme, els Tirallongues del Pou de l’Eugeni d’Ors, els Vailets del Sant Josep de Vilafranca i, finalment, els Castellers del Milà.

La jornada es va viure amb bon ambient i molt de públic, sobretot familiars dels participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: