Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila va canviar de proveïdor del sistema informàtic per les deficiències del producte de l’empresa Javajan

Respecte a la informació que Javajan Serveis d’Internet ha enviat als mitjans de comunicació des de Centre Vila s’ha emès un comunicat per aclarir alguns conceptes.

En primer lloc s’apunta que Centre Vila i Centre Vic són els propietaris únics dels drets d’explotació, propietat intel·lectual, industrial, disseny i desenvolupament de la Plataforma Targeta Urbana, tal com es reconeix en tota la documentació i en el contracte de prestació de serveis que Javajan va signar amb les dues associacions. Les dues entitats de comerciants van demanar la retirada del mercat de la Plataforma Targeta Client i la resolució definitiva del contracte amb Javajan amb el suport dels corresponents informes tècnics que evidenciaven unes clares deficiències d’aquest producte. Una vegada resolta aquesta relació comercial,  assenyalen que el nou proveïdor del sistema informàtic està realitzant la tasca a plena satisfacció i sense incidències. Les associacions de comerciants entenen que la divulgació indiscriminada del contingut de la relació contractual entre ambdues parts constitueix en sí mateixa una infracció del propi contracte i de la bona fe, i es reserven les accions que siguin oportunes. Finalment apunten que Centre Vila i Centre Vic sempre han actuat en defensa dels interessos dels comerços i professionals associats a les dues entitats i al serveis dels consumidors. Per això, han  posat la defensa del cas en mans dels serveis jurídics així com la interposició de les accions que se’n puguin derivar tant per la via administrativa com judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: