Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’última trobada dirigida i protagonitzada per Abel Folk aquest diumenge a Cal Bolet

Aquest diumenge 22 de febrer a les 7 de la tarda continua la programació de teatre a Cal Bolet amb “L’última trobada”, de Cristopher Hampton,<em> </em>versionada i<em> </em>dirigida per Abel Folk i interpretada pel mateix Abel Folk, Jordi Brau i Anna Barrachina.

Un petit castell de caça a Hongria, al peu dels Carpats, on alguna vegada es van celebrar elegants vetllades en salons decorats a l’estil francès plens de música de Chopin, ha canviat radicalment d’aspecte.

L’esplendor d’abans ja no existeix, tot anuncia el final d’una època. Dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys sense haver-se vist. Un d’ells ha passat molt de temps vivint a l’Extrem Orient, l’altre, en canvi, no s’ha mogut de la seva propietat. Però ambdós han viscut a l’espera d’aquest moment.

Tot convergeix en un duel sense armes, tal vegada molt més cruel, amb un punt en comú: el record inesborrable d’una dona. La tensió augmenta per l’obstinació dels protagonistes de furgar fins als racons més profunds de les seves ànimes.

L’obra de teatre es basa en la novel·la “L’última trobada” de Sándor Márai, un dels autors més importants del segle XX. A banda de destacar també l’obra “L’herència d’Eszter”, els seus diaris i memòries, com “Les confessions d’un burgès”, resulten indispensables per conèixer l’Hongria envaïda pels alemanys o soviètics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: