Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La unanimitat torna a regnar al debat final sobre civisme del projecte Tots som regidors

Ahir tenia lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca el debat final del projecte Tots som regidors, que té l’objectiu d’acostar el funcionament de la política municipal als alumnes de 4t d’ESO de les escoles i instituts de Vilafranca.

Es estudiants han treballat a les aules per elaborar una ordenança de civisme i, finalment, han debatut sobre el seu contingut escenificant un ple municipal i en presència de l’alcalde i dels portaveus dels grups polítics representats a l’ajuntament de Vilafranca. Aquest curs han participat al projecte els estudiants de l’IES Eugeni d’Ors, el Col·legi del Carme-Sant Elies i l’escola Sant Josep i, al debat, va regnar la unanimitat, com també ha passat en les anteriors edicions. Les intervencions dels representants dels tres centres ha posat sobre la taula reflexions interessants. El Marc Martín, en nom de l’Eugeni d’Ors, apuntava que tot i buscar la màxima versemblança en el desenvolupament del Tots som regidors, caldria veure si un debat real hagués donat els mateixos resultats.

Des del Col·legi del Carme – Sant Elies, l’Anna Jiménez parlava sobre els grafits, les pintades i altres representacions gràfiques al carrer concloent que ha de ser sancionades excepte si s’ha demanat permís previ.

Per la seva part, la Judith Domínguez, en representació del Col·legi Sant Josep, va parlar sobre el consum de substàncies estupefaents posant per davant la protecció dels menors.

Els estudiants dels tres centres es van mostrar força d’acord durant tot el debat, que va ser retransmès en directe per Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: