Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 2a edició del Festival Hivernacle ha doblat l’assistència

La productora Brave Coast, impulsora del Festival d’Hivern del Penedès, l’Hivernacle, està satisfeta amb aquesta segona edició que finalitzava ahir diumenge, doblant el número d’assistents respecte l’any passat.

El festival, que ha doblat la presència d’artistes, ha mantingut els mateixos espais i ha obert una línia d’artistes underground que volen potenciar, com explica el seu coordinador, Carles Ribot.

 

Com deia Ribot, van esgotar les entrades per al concert d’Albert Pla & Diego Cortés, celebrat divendres a la nit a Cal Bolet. Aquest era el plat fort del II Hivernacle i era previsible, però el teloner de la nit, Nico Roig, un dels artistes emergents actuals de més projecció, també va marxar de Vilafranca molt satisfet de la “connexió total” aconseguida.

 

Dissabte, a La Moderna, tocava el cantautor australià establert a Barcelona, Peter Loveday, Pau Saura, l’home orquestra de Calafell, i per acabar la nit un doblet de djs a càrrec del vilafranquí Ray Molinari, que va oferir una sessió PD Pubilla de "hits vuitanteros" i altres joies musicals, i els Brave Coast djs.

Un concert vermut a càrrec del cantautor de Castellbisbal Xavieruga servia per acomiadar, ahir al pati de l’Escorxador, el II Festival Hivernacle.

 

Un festival, que del 22 de febrer a l’1 de març ha dut la música en directe a sales i espais oberts de Vilafranca, i que ha tingut com a plat fort el concert d’Albert Pla i Diego Cortés. Aquesta vegada, Pla ha comptat amb la complicitat del genial guitarrista de flamenc, creant estampes sonores sobre les que transiten les millors cançons del seu repertori.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: