Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gran nivell al Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès

Aquest dilluns al matí ha tingut lloc al Centre Àgora de Vilafranca el tast pel 49è Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès.

El concurs, organitzat per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, amb el suport de la Denominació d’Origen Penedès, té l’objectiu de consolidar i donar a conèixer l’alta qualitat dels vins d’aquesta denominació.

En total, 24 professionals entre sumillers, periodistes especialitzats, enòlegs, professors… han format part en la jornada, tastant vins de les 7 categories en les que es divideix el concurs: blancs joves, blancs amb criança, rosats, negres joves, negres amb criança, escumosos Clàssic Penedès i vins monovarietals de Xarel·lo, categoria present al concurs per segon any.

El tast, el qual ha estat a cegues, ha comptat amb més de 120 mostres de vora 35 cellers. El jurat ha destacat l’alt nivell dels vins presentats aquest any en totes les categories, però el resultat no se sabran fins el proper 17 d’abril, que és el dia que es farà entrega dels guardons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: