Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç Espirall regalarà 1000 bosses per celebrar el quinzè aniversari

Comerç Espirall posa en marxa una nova campanya de dinamització comercial per celebrar el quinzè aniversari de l’associació. Sota l’eslògan “15 anys, 1000 gràcies” es repartiran entre els clients mil bosses reutilitzables amb un logotip dissenyat especialment per l’ocasió.

L’objectiu d’aquesta nova actuació promocional és agrair la confiança que els clients i les clientes han dipositat en els comerços de proximitat que integren la zona comercial de l’espirall durant tots aquests anys.

Per aconseguir una d’aquestes bosses, cal emplenar una butlleta de participació i adjuntar-hi cinc tiquets de compra de qualsevol dels establiments adherits a Comerç Espirall. La campanya s’allargarà fins el 10 d’abril o fins a esgotar existències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: