Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilobí inaugura l’accés als Pèlags i presenta "Parc dels talls" com la nova marca turística de la zona

El Director General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Jordi Souto, va ser a Vilobí aquest dissabte per inaugurar el c/Talls després de les obres de reurbanització que s’hi han dut a terme amb l’objectiu de millorar el principal accés als Pèlags.

Seguidament, es va presentar la nova marca turística de promoció dels Pèlags "Parc dels Talls", creada després de realitzar un estudi de la zona, les activitats que s’hi realitzen i el tipus de públic que es vol atraure. També es va presentar la pàgina web <a href="http://www.parcdelstalls.cat">www.parcdelstalls.cat</a>.

Aquestes actuacions s’emmarquen dins al programa "Viure el Poble Més" que va ser atorgat al municipi pel projecte "Vilobí, el poble dels Pèlags" a principis de l’actual mandat i que pretén recuperar el conjunt natural dels Pèlags com a zona visitable i d’observació d’espècies d’aus i amfibis que han convertit aquest espai en el seu hàbitat permanent o temporal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: