Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 3.500 persones participen a la Rua de Carnaval vilafranquina

25 carrosses i 10 comparses que sumaran entre 3.000 i 3.500 persones desfilaran aquesta nit pels carrers de Vilafranca, participant a la Rua de Carnaval.

Tot i que ja hem encetat la Quaresma, a demanda dels implicats i coincidint amb l’inici de la Capitalitat Cultural Catalana, la Rua no s’ha celebrat el dilluns de Carnaval, sinó que sortirà avui.

La Comissió de Carnaval, on ha primat el consens, valorarà el canvi d’aquí a uns dies, però el Cap del Servei de Cultura, Àngel Hom, confia que serà un èxit.

Tot i el canvi de dia, la Rua compta amb els grups de carrosses que habitualment venen a Vilafranca, segons Hom.

 

Entre les 25 carrosses assistents hi haurà “El wakamay” de La Granada, que va obtenir el 1r premi a Cunit, o “Gel i foc a Moja”, que va aconseguir el 1r premi a Calafell i el 2n a Cunit. Tampoc faltarà la carrossa el “Món glaçat” de Sant Pere Molanta que va quedar primera a El Vendrell.

Amb la Rua, Vilafranca tanca els actes del Carnaval 2015. Les carrosses i comparses sortiran a 2/4 de 10 de la nit des de l’avinguda Tarragona,passaran per la rambla sant Francesc, Nostra senyora i acabaran a l’avinguda Barcelona, cantonada carrer del Cid. En acabar la rua, es farà l’entrega de premis a les tres millors carrosses i comparses.

La retransmissió de la Rua per Ràdio Vilafranca començarà a 2/4 de 10 de la nit a càrrec d’Àlex Santamaria i a Penedès TV se n’encarregarà Pep Vergés, acompanyat per Marc Izquierdo, a partir de les 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: