Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalitzen treballs de millora de la senyalització a l’N-340 i a l’AP-7 d’indicació a l’Eix Diagonal

Les concessionàries de l’Eix Diagonal i de l’autopista AP-7 han finalitzat obres d’adequació de la senyalització vertical d’orientació a la carretera N-340 i a l’autopista AP-7 a l’entorn de Vilafranca per a millorar les indicacions en aquestes vies cap a l’Eix Diagonal.

Les noves senyals, col·locades tant en sentit sud com en sentit nord, permeten millorar l’accessibilitat dels usuaris cap aquest eix viari, que acosta el litoral a les comarques centrals.

Aquesta actuació ha comptat amb la coordinació del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Ministeri de Foment, així com les concessionàries Eix Diagonal i ACESA. Els treballs han suposat una inversió de 100.000 euros a càrrec de les dues societats concessionàries, en el marc de les actuacions acordades amb el Departament per al manteniment i millora de la infraestructura.

En paral·lel, estan en execució millores en la senyalització de la C-15, amb l’addicció de la menció “AP-7 Barcelona”, que finalitzaran en les pròximes setmanes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: