Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Carnaval Xic torna a ser un èxit i omple completament la sala d’actes de l’Escorxador, reivindicant ser tinguts en compte per la comissió de Carnaval

Diumenge al matí l’Escorxador es va omplir de famílies disfressades, per tal de participar en el Carnaval Xic que organitza l’AMPA de les Llars Municipals d’Infants de Vilafranca. Un acte que sempre omple, i que any a any aconsegueix reunir famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Uns infants que aprofitaven per vestir-se del seu personatge preferit; i que sovint anaven també acompanyats dels seus pares i mares disfressats.

Des de l’AMPA recorden que aquesta festa sempre s’havia fet al teatre Cal Bolet, però que enguany han hagut de buscar un altre emplaçament donat que els demanaven massa diners per poder llogar el teatre.

Els organitzadors d’aquesta activitat demanaven també a la Comissió de Carnaval que, vist l’èxit que tenen i la quantitat de gent que reuneixen, se’ls tingui més en compte i puguin aconseguir subvenció per tal de poder organitzar una festa que de fet és l’únic acte per aquest grup d’edat que hi ha dins de les fetes de Carnaval a Vilafranca.

En una atapeïda sala d’actes de l’escorxador, els infants van poder seguir l’espectacle d’animació amb cançons d’escola bressol i titelles que amb el títol de “Quina colla11” havia preparat Enric Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: