Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge es farà una visita comentada a l’exposició de la Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals

Aura Gumà, Bernat Soler i Maria Martínez, tres dels cinc artistes seleccionats a la Biennal d’Arts Plàstiques i visuals organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara, oferiran aquest diumenge 1 de març a les 12 del migdia una visita comentada a les obres que estan exposades a  la Capella de Sant Joan de Vilafranca.

L’exposició de la Biennal es va inaugurar amb un gran èxit de públic el 31 de gener i des d’aleshores més de 1.500 persones han visitat ja l’exposició que justament clourà aquest diumenge 1 de març.

Per aprofundir en els treballs exposats a la Capella, Aura Gumà, Bernat Soler i Maria Martínez, les artistes Ines Schaikowski  i Susanna Inglada han excusat la seva presència, prendran la paraula i explicaran a tots els visitants el sentit i objectiu de les seves obres titulades:  Sèrie autoretrats, Xiprer  i llum i Pell de la terra, respectivament.

Tots els assistents a la visita podran endur-se gratuïtament el catàleg editat per l’Ajuntament amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Barcelona.

La Biennal ha estat un dels projectes artístics inicials d’aquest any de capitalitat cultura del Vilafranca i un dels seus objectius ha estat la vertebració del territori mitjançant l’obra dels seus artistes donat que la convocatòria anava adreçada a tots els artistes fins a una edat de 35 anys nascuts o residents al Penedès i Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: