Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Taller de creació de vídeos a Sant Sadurní

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní organitza un taller de creació de vídeos per tal que els joves puguin crear un o més vídeos, amb el format i la temàtica que s’esculli entre tots, relacionada amb el món dels joves.

El taller, adreçat a joves de 13 a 18 anys, tractarà totes les fases de la creació videogràfica, des del guió, la preparació i pla de rodatge, al procés de gravació, la producció i edició del vídeo, així com la post producció, en una activitat en què es fomenta el treball en equip i que permetrà la coneixença entre joves de diversos centres i edats.

El curs es farà els dilluns 9, 16 i 23 de febrer i el 2 i 9 de març, d’1/4 de 6 a ¾ de 8 de la tarda, a l’Índex i altres llocs de rodatge.

Les inscripcions comencen a l’Índex durant la setmana vinent per als joves corresponsals dels instituts i del 19 al 23 de gener per a la resta de joves interessats. Les places són limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: