Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida aprova el nou POUM, prop de 8 anys després

El Ple de l’ajuntament de Gelida ha aprovat aquest dilluns per unanimitat el planejament urbanístic definitivament, després que l’aprovació inicial tingués lloc el maig de 2007.

Al llarg d’aquests gairebé 8 anys, la normativa urbanística i ambiental s’ha modificat i s’ha aprovat definitivament el Pla director territorial de l’Alt Penedès (2008) i el Pla territorial metropolità de Barcelona (2010).

El regidor d’ERC, Antoni Ferran, es mostra satisfet amb l’aprovació del POUM i recorda que “a Gelida li calia aquesta eina, ja que el planejament que regia fins el moment era de l’any 1985, absolutament desfasat i que va permetre barrabassades en l’època d’expansió urbanística”. Ferran afegeix que “des d’ERC caldrà repensar i reformular aquells aspectes que en són clarament millorables en un futur proper” i així es comprometen a treballar per fer-ho.

D’altra banda, ERC de Gelida convoca una reunió oberta per dilluns vinent

per tal de debatre els posicionaments que defensarà la formació en el proper ple. La cita és a les 8 del vespre, al Centre Cultural, al C/ Major número 51.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: