Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parlament aprova, a proposta del PP, que la caserna dels Mossos de Sant Sadurní es mantingui oberta i a ple rendiment

La diputada del Partit Popular Català Dolors Montserrat ha celebrat avui que el Parlament hagi aprovat una proposta de resolució del PPC en què es demana al Govern mantenir oberta i a ple rendiment la Comissaria de Districte dels Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní d’Anoia, que ha considerat vital per garantir la seguretat de Sant Sadurní i del seu entorn.

Tot i així, Montserrat ha lamentat que CIU hagi votat en contra i ERC s’hagi abstingut en la votació. Per Montserrat alguna cosa al darrere deu haver quan no volen votar a favor d’una cosa tan simple, i ha afegit que si el Govern no té la voluntat de tancar la Comissaria hagués estat adient donar un missatge clar i de tranquil·litat des del Parlament també per part de CIU.

La diputada popular ha explicat que la proposta de resolució recull una preocupació que sorgeix del territori i que ens han traslladat els regidors del municipi. En aquest sentit, la diputada del PPC ha recordat que va córrer pel municipi la notícia que el Govern estaria analitzant la possibilitat de tancar la Comissaria, traslladant els agents i la seva activitat a la Comissaria de Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: