Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El II Festival Hivernacle tindrà representació d’artistes internacionals

El cantautor australià Peter Loveday i Steve Folk estrenaran aquest nou apartat dins el festival, que tindrà lloc per segona vegada a Vilafranca del 22 de febrer a l’1 de març.

Peter Loveday és un cantautor australià, actualment establert a Catalunya, amb un gust especial pel pop existencial i amb lletres que reflecteixen les parts boniques i cruels de la vida.

A l’Hivernacle presentarà el seu 6è disc, Roadside Ballads, que li serveix de carta de presentació a casa nostra, com Carles Ribot de Bravecoast ha explicat al Penedès Gamma Extra.

 

L’altre músic internacional que tocarà a Vilafranca és Steve Folk, un cantautor indie-folk del Regne Unit que ha publicat tres àlbums. Canta i toca la guitarra com un àngel, amb unes lletres francament eficaces, una veu excepcional i uns puntejats de guitarra impecables, que l’han portat a tocar a Nova York, Itàlia, Philadelphia i París.

Dimarts vinent, la productora Bravecoast ja publicarà a les xarxes socials tots els noms dels artistes que participaran en aquesta II edició d’Hivernacle, el Festival d’Hivern del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: