Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Del 7 al 28 de gener es torna a desviar el trànsit en un carril de l’avinguda del Vendrell

A partir del proper dimecres 7 de gener i fins al dia 28 del mateix mes de gener, quedarà tallat al trànsit un carril de l’avinguda del Vendrell, entre l’avinguda de Tarragona i el carrer d’Amàlia Soler.

Aquest desviament de trànsit cap a un carril lateral del carrer, es fa de nou amb motiu de la continuació dels treballs de renovació de la xarxa de sanejament. La previsió inicial era que els treballs acabessin el desembre, però continuaran aquest mes de gener.

Les obres obliguen a suprimir unes 30 places d’estacionament i a desviar el trànsit pel carril superior del mateix tram de l’avinguda del Vendrell afectat, entre l’avinguda de Tarragona i el carrer d’Amàlia Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: