Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comencen les xerrades obertes del cicle de xerrades Després de l’ESO… Què?

Un any més i en el marc del Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari , el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca a través del  SIAJ, organitza la campanya Després de l’ESO… Què?

Aquesta campanya s’adreça als joves que acaben l’ESO amb l’objectiu de donar informació i suport en l’orientació d’aquests estudiants sobre les opcions després de finalitzar l’ensenyament secundari obligatori, l’hagin aprovat o no.

L’activitat consisteix en xerrades concertades amb els centres d’ensenyament secundari adreçades a l’alumnat de 4t  d’ESO, la mostra educativa, tres xerrades d’informació i orientació educativa, obertes a tothom i en horari de vespre, i assessories personalitzades al SIAJ.

La campanya va començar dimecres passat i acabarà el 29 de gener i té lloc a la  Sala dels Trinitaris, al carrer de la Font, 43, però les assessories personalitzades es realitzaran durant el mes de febrer al SIAJ.

Hi ha previstes tres xerrades obertes i la primera, més genèrica, té lloc avui a dos quarts de vuit del vespre. La segona es farà el dimarts vinent per parlar dels cicles formatius i la tercera tindrà lloc el 29 de gener per parlar del batxillerat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: