Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte, 31 de gener, a les 3 de la matinada es farà el canvi definitiu de freqüència de determinats canals de televisió

Els canvis no afecten a Penedès TV que es manté a la mateixa freqüència, però sí a determinats canals, com pot ser per exemple els de TV3.

Ja fa uns mesos que el Ministeri d’Indústria va posar en marxa el Pla Tècnic de la TDT per alliberar espectre radioelèctric per a les operadores, que correspon al Dividend Digital. Aquest és un conjunt de freqüències que han de quedar disponibles a la banda freqüencial tradicionalment utilitzada per a l’emissió de la televisió, per a l’ús de les comunicacions mòbils avançades, de 4G. Els canvis de freqüències es van iniciar el 26 d’octubre i finalitzaven l’1 de gener, però el termini per a la resintonització es va  ampliar fins al 31 de març, excepte per als canals de Televisió de Catalunya, que és el 31 de gener.

Per poder veure els canals de totes les operadores cal fer una resintonització als aparells de televisió. Si no es troben els canals, s’haurà d’avisar un instal·lador de telecomunicacions registrat per fer les modificacions pertinents a l’antena de l’edifici. En el cas dels canals de TV3, cal trobar els canals amb la paraula “definitiu”.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: