Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una jornada promou la cooperació empresarial

Una trentena de petits empresaris va participar ahir a la Jornada CO3 i networking, per la creació d’oportunitats de negoci mitjançant aliances estratègiques de cooperació empresarial.

Les regidories d’Ocupació i Formació i de Promoció Econòmica han organitzat avui a l’edifici de l’Enològica, una Jornada de cooperació empresarial i networking dins del programa Agrupem i Avancem. Aquesta jornada pretenia generar uns espais de coneixença, confiança i cooperació entre empreses de tots els sectors d’activitat, per tal que puguin sorgir aliances estratègiques. La jornada la conduïa el sherpa empresarial, Jordi Puigdellívol, un tècnic que es dedica al món de l’emprenedoria i al de la innovació. En emprenedoria, ajuda a empreses socials a arrancar i evolucionar el seu model de negoci.   Amb un format dinàmic i participatiu, el públic assistent podia crear-se a mida la seva pròpia jornada en funció dels seus interessos i necessitat reals. Una estructura similar als networkings però amb un caire més personal.  El Programa Agrupem i Avancem, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu que es desenvolupa a Vilafranca per segon any consecutiu, és una activitat impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca, que té per objectiu promoure les agrupacions d’autònoms i professionals, com a motor generador de canvi i de reforç de l’activitat econòmica territorial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: