Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 900 espectadors han vist Renéixer

Durant tres caps de setmana, la companyia Teatre dels Sentits ha presentat al celler de la Fassina de can Guineu el seu espectacle Renéixer, una producció impulsada conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Sadurní que ha cercat obrir una nova via per a la promoció turística de la vila i acostar nous públics al Centre d’Interpretació del Cava.

Durant aquests dies, més de 870 espectadors han vist Renéixer. Segons dades facilitades pel Patronat de Turisme s’han venut un 97% de les entrades disponibles i en dos dels tres caps de setmana de representació s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. A més, al voltant de la meitat dels espectadors han vingut de fora de Sant Sadurní i visitaven també per primera vegada el Centre d’interpretació del Cava.

La intenció de l’Ajuntament i la companyia és tornar a programar l’any vinent aquest espectacle exclusiu, que només es podrà veure al CIC Fassina de Sant Sadurní.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: