Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La jove cantant i compositora osonenca Joana Serrat aquest divendres a Cal Bolet

Aquest divendres, a les 9 del vespre, continua la temporada d’espectacles al teatre Cal Bolet amb la cantautora Joana Serrat que presentarà el seu últim treball <em>Dear Great Canyon</em>.

Joana Serrat és una cantant i compositora de Vic que des de petita es va sentir atreta per la música folk i el rock d’arrels americanes. En bona part degut a la col·lecció familiar de vinils amb la que va créixer: de Roy Orbison a Neil Young, i d’aquest a Bruce Springsteen, passant per Xesco Boix, Grup de Folk, Woody Guthrie i Bob Dylan. Aquest últim es converteix durant uns anys en la seva gran referència artística.

Al començament de la tardor de l’any 2013 Joana Serrat fitxa per <em>El Segell del Primavera Sound</em>. El seu nou àlbum s’ha registrat als estudis de Paco Loco a Cadis, amb el productor i músic canadenc Howard Bilerman als comandaments tècnics. Amb una sonoritat realista, íntima de vegades, altament intensa en la resta d’ocasions, el disc de Joana Serrat té la força d’un so present i una emotivitat molt propera.

Joana Serrat acaba de rebre el premi al Millor Àlbum Nacional de l’Any als Premis <a href="http://www.premiospop-eye.es/index.php?option=com_content&amp;view=category&amp;layout=blog&amp;id=9&amp;Itemid=2" target="_blank">Pop-Eye</a>.

Com és habitual en els actes de divendres, després del concert hi haurà la possibilitat de fer tertúlia amb Joana Serrat. Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de La Taverna de Vinseum i Finca Viladellops.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: