Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La I Fira del Pagès punxa a causa de la pluja

Organitzada per l’associació de comerciants de l’Espirall per revitalitzar el carrer Baltà de Cela i el barri, La I Fira del Pagès ha tingut pocs participants a causa de la llevantada que aquest cap de setmana ha castigat Vilafranca.

Només la meitat dels 40 artesans que havien de participar al mercat d’artesania i alimentació van venir, tot i que es va decidir traslladar les parades a cobert, sota la pista poliesportiva de l’escola Pau Boada.

L’afluència de gent al mercat i a les activitats i tallers va ser minsa, tant dissabte com diumenge.

El dinamitzador de la fira, Xavier Ortal, reconeixia que no s’havien assolit els objectius.

 

La I Fira del Pagès s’havia de celebrar dissabte i diumenge, de 10 del matí a 9 del vespre, però a causa de la poca afluència de visitants i veient que la pluja no parava diumenge al migdia els paradistes ja van començar a plegar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: