Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca aplacen l’elecció de la nova junta

L’assemblea anual dels Xicots de Vilafranca, celebrada divendres passat a Cal Noi-Noi, va decidir ajornar l’elecció de la junta per a l’any que ve, en no haver-hi cap candidatura formada.

La colla es va donar de termini per configurar un equip fins el 9 de gener, dia en què es convocarà una assemblea extraordinària. En el marc de l’assemblea la junta vigent va rendir comptes de la seva gestió d’enguany.

La cap de colla, Aina Mallol, va manifestar que ha estat un any d’aprenentatge, s’ha anat aprenent dels errors i això ha permès rectificar i acabar fent una temporada molt bona. Mai s’havien assolit tants castells de 8 pisos, trenta set en total; i s’ha arribat a un nivell de solidesa que permet que els castellers ja no debutin en castells de 7, sinó de 8.

També va destacar la fita inèdita d’assolir dues tripletes de 8 per la Festa Major, i el fet de repetir la mateixa actuació una setmana abans del Concurs, una cita a la qual es va anar amb els castells més sòlids que mai. L’última lliçó de la temporada ha estat l’intent de 3 de 9 amb folre, del qual s’ha après que la línia de treball és bona i que cal mantenir-la la temporada que ve.

En l’aspecte social, el president, Jaume Rovira va destacar el manteniment d’activitats dels darrers anys, amb l’esforç especial per aglutinar gent per al concurs, i la iniciativa de convidar la Nova Muixeranga a la diada del Roser, que va suposar molta feina però va ser una gran experiència per a la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: